069/649-008
 

HomeOdgušenje slivnika

Odgušenje slivnika za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Odgušenje slivnika, odgušenje odvoda, odgušenje kade, odgušenje tuš kabine kao i kompletno odgušenje kanalizacije dostupno je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje slivnika radimo na celoj teritoriji Beograda, a takođe nas možete angažovati i za odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje cevi

Odgušenje slivnika – Otpušivanje kanalizacije

Odgušenje slivnikaOtpušavanje slivnika obavljamo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana u svim terminima. Nudimo Vam najbolju uslugu u gradu, dovoljno je samo da nas pozovete i mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Problem zagušenja slivnika može da izazove i neke druge ozbiljnije probleme, kao što je njegovo izlivanje, a samim tim i opasnost od poplave. Pored ostalih zagušenja koja mogu da se dogode na wc šolji, sudoperi ili kadi, odnosno tuš kabini, zagušenje slivnika je jedna od najčešćih situacija koje zatičemo na terenu. Svakodnevno se u slivniku može naći određena prašina, dlake ili neke druge prljavštine koje kasnije mogu stvoriti začepljenje. Koliko god da održavate odvode, slivnike ili sanitarije, u nekom trenutku će svakako doći do zagušenja, a tada nastupamo mi.

Otpušavanje slivnika vršimo po najpovoljnijim cenama za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Pozovite nas u bilo koje doba dana, posebno ako je situacija sa izlivanjem slivnika usled zagušenja izmakla kontroli. Odgušenje slivnika je hitna intervencija, prvenstveno zbog nemogućnosti korišćenja kupatila, a potom i zbog neprijatnih mirisa i mnogih mikroorganizama koji se zadržavaju u vodi i tako stvaraju nehigijenske uslove koji mogu ugroziti i Vaše zdravlje. Kako biste dugo čekali, mi odgušenje slivnika obavljamo brzo i efikasno. Za sve vrste odgušenja koristimo najsavremeniju opremu i tako Vam obezbeđujemo uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, po svetskim standardima. Obavljamo mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije WOMA vozilom ili odgušenje kanalizacije sajlom. Ukoliko je zagušenje dubinsko i zahteva kompleksniju intervenciju, sve obavljamo potpuno precizno bez ikakvih oštećenja.

Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Nakon svake obavljene intervencije ostavljamo uredan prostor iza sebe. Dežurni vodoinstalater je na raspolaganju u svim terminima. Pobrinućemo se za svaki kvar u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Kvalifikovani vodoinstalateri vrše sve vodoinstalaterske intervencije. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

OTPUŠIVANJE KANALIZACIJE

Otpušivanje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušivanje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Od usluga pružamo profesionalno odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje cevi svih profila, odgušenje ulične kanalizacije kao i odgušenje spoljne kanalizacije

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a
hidro.mlaz@gmail.com
Cela teritorija Beograda, 24h

Copyrights © Otpušivanje kanalizacije | Politika portala.

Call Now Button