069/649-008
 

HomeDetekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je jedna od metoda pronalaska curenja vodovodnih cevi. Detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode se radi uz pomoć specijalnih termalnih kamera koje vide protok vode u zidu i tačnu lokaciju pucanja cevi.

Detekcija curenja vode – Otpušivanje kanalizacije

Detekcija curenja vodeKoliko god da vodite računa o Vašem vodovodnom sistemu i svim komponentama koje ga čine, nekada čak ni od toga ne zavisi kada će doći do nekog problema. Uzrok su često dotrajale vodovodne cevi ili jednostavno cela vodovodna mreža u zgradi nije dugo kontrolisana, kao ni održavana pa je samo pitanje trenutka kada će neka cev pući i stvoriti Vam problem. Naravno ukoliko ste savesni, bilo bi poželjno da povremeno prekontrolišete vodovodne cevi, ventile za vodu, slavine i slivnike kako biste na vreme uočili bilo kakvu promenu u radu. Za same cevi postoji metoda snimanje cevi kamerom gde imate uvid u svaki ugao cevi, pa ukoliko postoji neka pukotina ili oštećenje drugog tipa, mi ćemo sve uočiti.

Detekcija curenja vodovodne cevi se obavlja uz pomoć najsavremenije opreme. Ukoliko Vi detektujete vlagu na zidu, jasno je da je negde došlo do curenja vode, samo je pitanje koliko je već učinjena šteta zbog toga. Mi vršimo detekciju curenja vode bez ikakvog obijanja zida ili nereda, sve zahvaljujući iskusnim i profesionalnim vodoinstalaterima, kao i opremi koja nam najbolje pokazuje gde je tačno došlo do curenja. Vodoinstalaterske usluge naših vodoinstalatera možete dobiti na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Detekcija curenja vode je još jedna od naših svakodnevnih intervencija koje vršimo u svim privatnim i poslovnim prostorima, kao i objektima druge namene. Da biste bili sigurni, ne odlažite pozivanje našeg stručnog tima, a mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu, kao i brzu, efikasnu uslugu u svako doba.

Detekcija curenja vode je usluga koju možete dobiti po najpovoljnijoj ceni u Beogradu. Takođe dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Brza reakcija vodoinstalatera je dovoljna da se spreči nastanak poplave u stanu, samo nas pozovite i rezervišite u terminima koji Vam odgovaraju. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

OTPUŠIVANJE KANALIZACIJE

Otpušivanje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušivanje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Od usluga pružamo profesionalno odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje cevi svih profila, odgušenje ulične kanalizacije kao i odgušenje spoljne kanalizacije

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a
hidro.mlaz@gmail.com
Cela teritorija Beograda, 24h

Copyrights © Otpušivanje kanalizacije | Politika portala.

Call Now Button