069/649-008
 

HomeČišćenje gajger slivnika

Čišćenje gajger slivnika radimo za sva fizička i pravna lica sedam dana u nedelji. Čišćenje gajger slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, odgušenje odvodnih i kišnih oluka kao i kompletno otpušivanje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda, 24h dnevno. Za čišćenje gajger slivnika koristimo specijalne alate pod pritiskom koji za kratko vreme odguše gajger slivnik.

Čišćenje gajger slivnika – Otpušivanje kanalizacije

Čišćenje gajger slivnikaDostupni smo za sve vrste odgušenja i čišćenja slivnika u Beogradu. Kada se govori o slivnicima, svi imaju isti problem koji dovodi do zagušenja, a to je uglavnom prljavština koja se nataloži, otpadne materije, lišće, zemlja i sve ono što može dospeti do slivnika. Skupljanje i taloženje ovih materija utiče i na protok vode i u nekim situacijama dovovdi do izlivanja. Kada se gajger slivnik izlije, može stvoriti štetu u prostorijama kao što je podrum ili ostalim prizemnim prostorima. Povremeno održavanje i proveravanje gajger slivnika nije na odmet, jer tako možete na vreme uvideti da li postoji opasnost od zagušenja ili njegovog prljanja koje kasnije sužava prohodnost gajger slivnika. U tim situacijama su na raspolaganju naši vodoinstalateri koji će brzo i efikasno obezbediti prohodnost ne samo gajger slivnika, već i svih ostalih slivnika i cevi u Vašem privatnom i poslovnom prostoru.

Čišćenje gajger slivnika vršimo na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Nudimo Vam profesionalnu i pouzdanu uslugu u svakom trenutku, kada su u pitanju sve vodoinstalaterske intervencije. Do zagušenja gajger slivnika uglavnom dolazi u periodu velikih kiša gde voda može naneti dosta otpada sa ulice, međutim ako se njegovo održavanje zapusti, s prvom kišom postoji opasnost i od njegovog izlivanja, stvaranja mulja i poplave u dvorištu. U zavisnosti od stepena zagušenja, primenjujemo različite mere za čišćenje gajger slivnika. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu na najvišem nivou kvaliteta. Vršimo odgušenje gajger slivnika pod pritiskom i omogućavamo potpunu prohodnost glavnog odvoda.

Otpušavanje gajger slivnika vršimo za pravna i fizička lica po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Koristimo kvalitetne mašine za odgušenje kanalizacije, WOMA tehnologiju vozila, pouzdane sajle i svu neophodnu opremu za kvalitetnu uslugu. Obavljamo hitne intervencije u svim gradskim opštinama. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

OTPUŠIVANJE KANALIZACIJE

Otpušivanje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušivanje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Od usluga pružamo profesionalno odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje cevi svih profila, odgušenje ulične kanalizacije kao i odgušenje spoljne kanalizacije

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a
hidro.mlaz@gmail.com
Cela teritorija Beograda, 24h

Copyrights © Otpušivanje kanalizacije | Politika portala.

Call Now Button