069/649-008
 

HomeČišćenje dvorišnih slivnika

Čišćenje dvorišnih slivnika radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika, čišćenje odvodnih slivnika kao i kompletno odgušenje kanalizacije je dostupno 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje dvorišnih slivnika radimo za sva fizička i pravna lica, kao i odgušenje ulične kanalizacije i odgušenje spoljne kanalizacije.

Čišćenje dvorišnih slivnika – Otpušivanje kanalizacije

Čišćenje dvorišnih slivnikaAko Vam je nekada bilo potrebno otpušavanje dvorišnih slivnika, a niste znali kome da se obratite, mi Vam nudimo profesionalno čišćenje dvorišnih slivinka, odgušenje slivnika i svih odvoda u privatnim i poslovnim prostorijama i objektima. Za ove intervencije nas možete angažovati u svakom trenutku i mi ćemo odmah po pozivu poći na Vašu adresu. S obzirom da je reč o dvorišnim slivnicima, potrebno je da uvek budu očišćeni kako se u Vašem dvorištu ne bi stvaralo taloženje mulja, blata ili jednostavno da ne bi došlo do izlivanja vode, a samim tim i poplave u dvorištu i podrumskim prostorijama. Kada je dvorišni slivnik prohodan i bez ikakvih prepreka za odvod vode, svakako se možete osećati sigurnije. Zbog toga je važno da i prilikom odgušenja slivnika, to bude obavljeno na profesionalan način.

Po pravilu se preporučuje čišćenje dvorišnog slivnika čim se primeti da se u njemu nagomilalo više lišća, kamenčića ili nekih drugih otpadaka koji mogu da izazovu njegovo začepljenje. Kada dođe do totalnog zagušenja slivnika, neophodna je brza reakcija i njegovo čišćenje. Mi posedujemo savremenu opremu kojom u potpunosti čistimo i vršimo odgušenje dvorišnog slivnika, kao i svih ostalih slivnika u objektu, ako bude potrebe za tim. Kao i za sve vrste odgušenja, tako i za ovo koristimo WOMA vozila i ostale specijalne mašine uz pomoć kojih svaka intervencija prolazi glatko.

Čišćenje dvorišnih slivnika vršimo na celoj teritoriji Beograda po najpovoljnijim cenama u gradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Svaki problem sa zapušenim slivnikom je rešiv ukoliko se za to brinu stručna i kvalifikovana lica. Mi Vam garantujemo brzu i efikasnu uslugu, kao i brz dolazak na adresu u svakom trenutku, bilo da su u pitanju regularne ili hitne intervencije odgušenja slivnika. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

OTPUŠIVANJE KANALIZACIJE

Otpušivanje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušivanje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Od usluga pružamo profesionalno odgušenje wc šolje, odgušenje sudopere, odgušenje cevi svih profila, odgušenje ulične kanalizacije kao i odgušenje spoljne kanalizacije

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a
hidro.mlaz@gmail.com
Cela teritorija Beograda, 24h

Copyrights © Otpušivanje kanalizacije | Politika portala.

Call Now Button